+36-20-566-17-99

Kosár 0

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Pronutrition Bar 55g

Cikkszám:
350 Ft

A Pro Nutrition Fitness Bar mindazok számára ajánlott, akik kellemesen, könnyen és egészségesen szeretnék kiegészíteni étrendjüket. A fehérje szelet 22% fehérjét,10 vitamint és szójából származó flavonoideket tartalmaz. c

Válassz ízt!
Válassz kiszerelést!
Házhozszállíáts: 4 napon belül!
Ára: 1.700 Ft

LEÍRÁS

A Pro Nutrition Fitness Bar mindazok számára ajánlott, akik kellemesen, könnyen és egészségesen szeretnék kiegészíteni étrendjüket. A fehérje szelet 22% fehérjét,10 vitamint és szójából származó flavonoideket tartalmaz. A fehérjetartalmat a tejsavó koncentrátum és a szója fehérje izolátum biztosítja. Ez a kombináció hatékonyan erősíti a szervezetet és csökkenti a zsírréteget. A fehérje teljesen kielégíti a szervezet elvárásait, 16%-át fedezi a napi szükségletnek. A szója izoflavonoidjainak különösen jótékony hatásuk van az egészségre és szabályozzák a hormonszinteket. Szója izolátum tartalmának köszönhetően hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a koleszterinszint normalizálásához, és megelőzi a túledzés szimptomáit.

glükóz egy szacharid, a szervezet fő üzemanyaga. Fontos a fehérjék előállításához és a zsírok metabolizmusához. Számtalan fontos anyag szintézisének előfutára. 

szója fehérje izolátum tartalmazza a legnagyobb mennyiségű fehérjét a szójából kivont fehérjék közül. A zsírok és szénhidrátok eltávolítása során megközelítőleg 90%-os fehérje koncentrátumot nyernek. A Iso Soy egy teljes fehérje izolátum, mely kitűnő minőségű növényi forrásból származik. Az összes esszenciális aminósavat tartalmazza, és lehetséges, hogy csökkenti a kardióvaszkuláris problémák veszélyeit. Néhány eredmény szerint megelőzheti az oszteoporózist és egyes rákformákat.

tejsavó fehérje tejsavóból izolált globuláris fehérjék kombinációja. Egyes klinikai kutatások azt sugallják, hogy befolyásolhatja a glutation temelését, ezen kívül gyulladásgátló és rák elleni képességgel rendelkezik. Hatásai miatt számításba veszik bizonyos betegségek veszélyeinek csökkentésére, sőt bizonyos esetekben másodlagos kezelésként is alkalmazzák. Egyesek szerint az alternatív gyógymódokhoz tartozik.
A tejsavó fehérje koncentrátum alacsony mennyiségű zsírt és koleszterint tartalmaz, azonban bioaktív elemekben és szénhidrátokban gazdag (laktóz formában). Alkalmas az izomtömeg építésére.

Az invertcukor a közönséges cukor egészséges helyettesítője. A piacon található cukor mérgező szervezetünk számára. Testünk először átváltoztatja, hogy feldolgozható legyen - ez a folyamat nagyon sok kálciumot igényel, melyet szükség esetén a csontokból, fogakból, körmökből és hajból von ki. Ezzel szemben az invertcukor teljesen ártalmatlan.

Az izoflavonoidok tulajdonképpen a növények pigmentjei. Erős antioxidánsok, és több egészségügyi gondot is megelőzhetnek. Védelmet nyújthatnak a szívbántalmak és a rák ellen is. Védik az érfalakat, és szabályozzák a metabolizmust.

rostok a növények szerkezetének fő elemei, és az egészséges táplálkozás lényeges elemei. Táplálékunk más elemeitől eltérően (zsírok, fehérjék és cukrok), melyeket a szervezet lebont és asszimilál, a rostokat nem dolgozhatja fel emésztőrendszerünk. A rostok csökkentik a vastagbélrák veszélyét, megfelelő koleszterin- és vércukorszintet biztosítanak, és segítenek a fogyásban (nem emészthető, de telíti a gyomrunkat, és eltűnteti az éhségérzetet - mindezt minimális kalóriával).

folsavnak (B9 vitamin) főszerepe van a vörösvértestek előállításában, a fehérjék metabolizmusában, a nukleinsavak (DNS és RNS) előállításában, a sejtosztodásban, és a cukrok és aminosavak hasznosításában. Védelmet nyújt az intesztinális paraziták ellen, egészséges bőrt biztosít, fájdalomcsillapító hatása van, és megelőzi a vérszegénység kialakulását.

C vitamin a kötőszövet kollagén előállításához szükséges. Ezek a rostok mindenütt jelen vannak a szervezetben, a szerkezet stabilitását és rugalmasságát biztosítják.
A C vitamin résztvesz a dopamin, noradrenalin és az adrenalin idegrendszerben és mellékvesékben történő szintézisében, és egyben erős antioxidáns is. Nagyon fontos a karnitin előállításában, mely az energia szállításáért és a zsír égetéséért felelős. 
A szervezet nem tárolja a C vitamint, ezért állandó bevitelről kell gondoskodnunk.

B3 vitamin a táplálkozás fontos eleme. Aktívan résztvesz a fehérjék, szénhidrátok és zsírok metabolizmusában, más szóval a szervezet általános metabolizmusában. Testünk alapvető eleme, mivel vazódilatáló hatása van a bőr felszínén: a központi idegrendszer egészséges működését szolgálja, stimulálja a gyomorsavképződést, növeli a vércukorszintet és csökkenti a koleszterinszintet. Fenntartja a bőr és az emésztőrendszer szövetének egészségét, stimulálja az epe kiküszöbölését, kedvezően hat az agy vérkeringésére, csökkenti a vérnyomást, megkönnyíti a vas asszimilációját.

Az E vitamin erős antioxidáns, melynek fontos szerepe van az A vitamin, a karotének és a növényi olajok megvédésében. Jótékony hatása van a szaporodásra, a szexuális és endokrin mirigyek normális működésére. Elősegíti a glikogén elraktározását a májban, izmokban, beleértve a szív izmait is. Résztvesz a zsírok, kalcium, foszfor és a fehérjék metabolizmusában. 

B5 vitamin résztvesz a sejt metabolizmusában, és más vitaminokkal együtt hozzájárul a szénhidrátokból, zsírokból és fehérjékből származó energia kifejlesztésére. Gondoskodik a máj és az emésztőrendszer egészségéről. Serkenti a különböző mirigyek működését és a növekedési hormon termelését a mellékvesékben. Elengedhetetlen az idegek, bőr és a mirigyek egészségéhez, növeli a stresszel szembeni ellenállóképességet és hozzájárul egyes hormonok és antitestek képzéséhez. Beavatkozik a növekedési folyamatba, megelőzi a dermatitiszeket, és segíti a kolin hatékony kiaknázását.

B6 vitamin fontos szerepet játszik a hemoglobin képzésében, az aminósavak, fehérjék, szénhidrátok és zsírok (különösen az esszenciális zsírsavak) metabolizmusában, ugyanakkor izomstimulálóként is lényeges. Jótékony hatása van a bőrre és a növekedési folyamatra. Befolyásolja az idegrendszer és a gerincvelő természetes működését. Beavatkozik a vörösvértestek és az antitestek előállításába, ellenőrzi a nátrium és a kálium, de az izom- és csontrendszer egyensúlyát is. Résztvesz a koleszterin metabolizmusában és gátolja annak lerakódását az artériák falaira (megelőzi az artériószklerózist). Befolyásolja a növekedést és a szaporodást.

B2 vitamin fontos szerepet játszik a fehérjék, zsírok, de különösen a szénhidrátok metabolizmusában (csökkenti a vércukorszintet), a sejtek növekedésében és légzésében, de a látás természetes folyamatában is. Ugyanakkor jó izomtónuszt biztosít, és kedvező hatással van a bőrre, nyálkahártyákra és belekre. Befolyásolja a növekedést, szaporodást és a hemoglobin szintézist.

B1 vitamin támogatja a glikogén elraktározását a májban, és gyorsítja a vizelet kiküszöbölését. Elengedhetetlen a zsírok szénhidráttá való átalakításának folyamatához, ezáltal további energiaforrásokat teremt. Megőrzi az idegrendszer egészségét, javítja az izomtónust, hozzájárul a szervezet fertőzés elleni harcában.

B12 vitamin a napjainkban ismert legerősebb vérszegénység elleni hatóanyag. Aktívan résztvesz a fehérjék, zsírok és szénhidrátok metabolizmusában, hozzájárul a sejtek normális működéséhez, különösen a csontvelő sejtjei esetében. Jótékony hatással van az idegrendszerre és az emésztőrendszerre. Beavatkozik a vörösvértestek előállításába a csontjok szintjén, és a nukleoproteinek szintézisébe.

biotin (B7 vitamin) beavatkozik a fehérjék, zsírok és szénhidrátok metabolizmusába, segít a bőr és nyálkahártyák normális működésében, harcol a fáradság ellen. A H vitamin jótékony hatása növekszik, ha B2, B3, B6 és A vitaminokkal párosítjuk, az alkohol pedig csökkenti, sőt semlegesíti hatását. Plusz adagra van szükségük azoknak, akik bizonyos bőrbetegségekben (dermatitisz, ekzéma, seborrhea) szenvednek, hajuk lassan nő vagy idő előtt megőszült, depressziós állapotok gyötrik, fáradtság és izomfájdalmak kínozzák.

Izesitések: csoki,vanilia,eper
PN074